Prowise Presenter 10 inspiratie

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Mastermind

In dit Prowise Presenter 10 verzamelblog vind je inspirerende links. Alles is direct in te zetten in jouw klas! Soms over specifieke onderwerpen en soms leuke energizers. Per verwijzing wordt ook kort toegelicht waar je het voor kunt gebruiken. Heb je zelf nog een idee, maar weet je niet hoe je het kunt uitwerken? Of heb je zelf een Presenter-activiteit die je graag deelt? Laat dan iets weten in de reacties!

De dag starten en iedere keer opnieuw ‘Goedemorgen’ schrijven of typen… Of via diverse portalen doorverwezen worden naar alle methode gebonden lessen… Door  deze ‘extra’ handelingen ben je al gauw veel tijd kwijt of heb je onnodige tabbladen open heb staan. Met deze klassenmanagement-Presenter heb je alles wat je vaker gebruikt gemakkelijk bij de hand!
Klik hier om dit item openen in Presenter

Op MyProwise zijn enorm veel leuke energizers te vinden. Recent is het spel ‘Wie is het?’ ook toegevoegd door het educatie-team. Om vaker op een laagdrempelige en motiverende manier met inzicht en logisch beredeneren bezig te zijn heb ik deze Mastermind-energizer gemaakt. Veel leer- en speelplezier!

Klik hier om dit item te openen in Presenter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jens Beimans

Jens Beimans

Onderwijs blog

Op dit blog deel ik allerlei creatieve ideeën waar je direct zelf mee aan de slag kunt gaan. Daarnaast wordt in de berichten aandacht besteed aan de koppeling tussen theorie en praktijk. 

Mijn persoonlijke favorieten
Interessant!
Ontdek
Scroll naar top